IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A lifetime of Stories

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Little Bird

Little Bird

Aantal berichten : 112
RP points : 1
Registratiedatum : 07-02-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Je koelkast ~

Information
Real name: Ruuz ~
RP'd het liefst in het: Nederlands
Status: Active

BerichtOnderwerp: A lifetime of Stories   za feb 07, 2015 8:39 pm

CHARACTER SHIZZLES ~

XAVIER SHIZZLE
FULL NAME: Xavier Slade
ALIASES: Xavier, Xav, the Snakecharmer
AGE: 17 years old
DOB: 11/11
ZODIAC: Scorpio
ORIËNTATION: Bi-seksueel, maar aromantisch.
NATIONALITY: Bulgaars of Hongaars, maar vanaf zijn geboorte al levend in Saudi-Arabië

INNER

Onvoorspelbaar / Intelligent / Creatief / Sterk / Afstandelijk / Fel / Temperamentvol / Onsympathiek / Haatvol / Agressief / Genadeloos / Wraakzuchtig / Roekeloos / Grenzeloos

De eerste indruk die je van Xavier zal krijgen, is dat hij erg lastig te peilen is. Zijn stemming gaat heen en weer als het weer, constant in verandering en constant niet te voorspellen. Hij heeft een schommelend karakter tegenover anderen, kan op het ene moment redelijk sympathiek zijn maar op het andere moment je totaal afwijzen. Niemand weet echt hoe hij zou reageren op een ander, daarom is Xavier erg lastig om mee om te gaan. Zijn gedachten en emoties zijn een wervelwind en men moet oppassen om niet meegetrokken te worden.
Een aantal dingen zijn wel duidelijk over de jongen: Hij is erg intelligent en getalenteerd. De jongen kan logisch en rationeel denken en heeft veel kennis in zijn hoofd zitten - hij kiest er alleen niet altijd voor om dit te gebruiken. Hij denkt vaker buiten zijn grenzen, veel creatiever dan echt logisch. Hij bedenkt dingen liever dan zelf echt een vaste lijn te volgen, daarom wijkt hij meestal af qua wegen en beslissingen.
Verder is de jongen erg sterk en hard. Het komt bijna nooit voor dat hij zich kwetsbaar opstelt en komt nog minder voor dat hij breekt door toedoen van anderen. Hij is steenhard en laat dingen hem niet overmeesteren. Ook al richt je hem veel pijn aan, hij zal opstaan en verder lopen zonder ook maar een traantje te lozen. Zo is hij nou eenmaal, een sterk figuur in een harde en wrede wereld.

Tegenover diezelfde wereld heeft de jongen een groeiende haat. Hij heeft een hekel aan de wereld, aan mensen en aan de dingen die hem in de weg zitten. Hij vindt de mensheid een wreed en arrogant ras, altijd gericht op het eigen welzijn en nooit op die van de omgeving. Hebzuchtig, hooghartig, altijd van mening dat ze het juiste doen. Hij heeft een hekel aan de natuur van de mens en is daarom ook niet sociaal bezig met ze.
De jongen is erg afstandelijk van zijn medemens en het lijkt bijna alsof hij gewoon bang is om banden te leggen met mensen. Dat is hij niet, hij heeft er enkel de behoefte niet voor. Hij wilt zich niet aan anderen binden en zal zich altijd op een afstandje van de ander begeven, gewoon omdat dat veiliger voelt, beter voelt. Hij is niet erg sympathiek en heeft geen empathische gevoelens tegenover anderen. Dat klinkt vaag, maar het is dat hij niet met de ander meevoelt. Hij kan zich niet in anderen verplaatsen, heeft geen enkel gevoel van schuld als de andere zich naar voelt en hij zal ook niet begrijpen waarom de andere kwaad is. Of nou ja, hij zal het wel begrijpen, maar hij zal er niet beïnvloed door zijn - hij zal enkel weglopen.
Verder is Xavier erg fel en temperamentvol en agressief. Het is makkelijk om hem kwaad te maken en als hij dat is, is hij een agressieveling. Hij zal vast wel een keer uithalen naar de andere, degene fysiek pijn doen of gewoon nadenken over een of ander sluw plan. Hij is ook erg roekeloos, dit zorgt ervoor dat hij soms gevechten aangaat die hij niet kan winnen. De jongen heeft geen grenzen en kan soms ook zo erg in wraak opgaan dat hij zichzelf helemaal vergeet.
Al met al is Xavier mentaal erg ongezond. Het zal ook niet lang duren voor er wéér iets in zijn hoofd knapt en hij nog dieper in de put zakt. Hij zit altijd vast in dezelfde neerwaartse spiraal en dit maakt hem mentaal erg instabiel.


OUTER

Eerste indruk: Schijn bedriegt is een erg goede omschrijving voor Xavier’s uiterlijk. Uiterlijk geeft vaak wel een redelijke impressie van een persoon weer, maar Xavier’s uiterlijk is een leugenaar.
Dagelijks heeft hij een kalme uitdrukking op zijn gezicht, wanneer hij dus niet geïrriteerd is. Hij lijkt met zijn kalme uitdrukking op een redelijk vredig persoon en zijn houding helpt daarbij. Redelijk ontspannen, niet te statisch of recht. Als men de tijd neemt om naar hem te kijken, kan er gezegd worden dat de jongen nog best mooi is.
Haar: Hij heeft wit halflang haar, waar hij ’s ochtends weinig moeite voor hoeft te doen omdat het bijna altijd wel enigszins netjes op zijn plek valt.
Ogen: Zijn ogen zijn groen, diepgroen, als de bladeren aan de bomen. Ze hebben een redelijk grote vorm en in tegenstelling tot zijn haar, zijn zijn wimpers gewoon zwart.
Huid: Zijn huid is erg bleek en hij heeft als een soort natuurlijke versiering sproetjes over zijn neus. Het stoort hem niet zo, hij vindt zelf dat het wel wat toevoegt. Er zijn echter wel imperfecties aan zijn huid, hij heeft een aantal littekens op zijn lichaam, variërend in grootte en dikte. Op zijn knokkels heeft hij er vooral wat, dit geeft aan dat hij veel gevochten heeft.
Bouw: Xavier’s lichaam is in verhouding met andere jongens maar smalletjes en redelijk klein (hij is maar 1,68 in lengte). Hij heeft wel wat spierbouw, maar het is niet heel zichtbaar. Alleen zijn benen hebben duidelijk zichtbare spieren, wat komt door het vele rennen en springen in zijn jeugd. Hij is lenig, kan zijn beide benen in zijn nek leggen en is zeer acrobatisch (backflips en zo). Hij is alleen fysiek niet erg sterk. Hij zal geen jongens van zijn leeftijd kunnen vloeren met spierkracht alleen, maar daarom rekent hij ook op zijn element en gevechtstactieken. Dus veel aanvallen op zwakke plekken van het lichaam met de sterkste delen van zijn eigen lichaam, veel trappen (want zijn benen zijn wel sterk) en zijn tegenstander verwarren met zijn snelheid en acrobatiek. Helaas voor hem is het vrij snel over als hij in het nauw gedreven wordt.
Kledingstijl: Zijn kledingstijl is wat gemixt. Hij draagt wat hij fijn vindt en het maakt hem niet zo uit wat hij ’s ochtends uit de kast trekt. Zijn kleuren zijn donker met veel bruintinten, maar hier en daar wat groen en goud. Hij heeft niet een vaste stijl, maar hij zorgt er vaak wel voor dat hij zich fijn kan bewegen in de kleding.
Reference:
Spoiler:
 


HISTORY

WIP FOREVER.

Family &nd Friends
Family
Unknown biological father
Grace Harris;; Biological mother [unknown condition]

Aariz Suleyman;; Adoptive father [alive]
Nawale Suleyman;; Adoptive mother [alive]

Friends
None. LOL.


HEADCANONS


Likes: Flora en fauna, stilte, kalligrafie, henna, boeken, thee, de geur van kaneel en zoethout, druiven, mensen pesten, vechten, wapens, de kleur rood.
Dislikes: Mensen, emoties, zwakkelingen, koud weer, vuur, kleine ruimtes, zijn lichaam, zoete dingen, vlees, discriminatie - al discrimineert hij zat, want hypocriet, kinderen, baby's, romantiek, esthetica, woordgrappen, en nog veel meer.

- Hij heeft meerdere complexen gekregen, maar waar hij vooral last van heeft: Zwakte tonen. Hij haat het om zich zwak op te stellen en wilt niet dat anderen zijn zwaktes of zwakke momenten zien, want hij weet dat mensen dit tegen hem kunnen gebruiken. Daarom is hij iemand die zijn hoofd hoog houdt, zijn emoties achter slot en grendel doet en gaat hij nooit een gevecht uit de weg. Dit kan leiden tot excessief roekeloos gedrag en een opkropping van emoties die er in een keer kunnen uitbarsten. Hij is ook nog maar een tiener en kampt natuurlijk ook met de nadelen van het tiener-zijn.

- Xavier kan erg goed met inkt en een kwast overweg. Hij heeft kalligrafie van zijn moeder geleerd en heeft dit verder uitgebreid, waardoor hij nu ook tattoeage-designs kan creëren.

- Xavier heeft een affectie voor dieren ontwikkeld, maar is hier wat verder in gegaan dan de meesten. Daarom is hij vegetarisch. Hij eet geen enkel soort vlees, ook niet vis, maar hij maakt wel gebruik van zuivelproducten – al neemt hij die ook maar weinig.

- Zijn lievelings diersoorten zijn reptielen en insecten, net als zijn vader. Thuis heeft hij altijd reptielen gehad en ook een paar insecten, zoals tarantula’s, schorpioenen en duizendpoten. Nu heeft hij slechts een slang, een diamantratelslang genaamd Valarak.

- Hij wil later de archeologie in gaan en anders gaat hij voor slangentemmer.
Code:
<style type="text/css">.daisy3 { opacity: 0.0;transition-duration: 0.6s;-moz-transition-duration: 0.6s;-webkit-transition-duration: 0.6s;-o-transition-duration: 0.6s; overflow: auto; width: 458px; height: 478px; padding: 0px; color: #000; background-color: #1A1A1A; }.daisy3:hover { opacity: 0.9; }</style><center><div style="width: 458px; height: 478px; background:url(http://i.imgur.com/QgEEIqb.png);font-size: 10px; font-family: cambria; letter-spacing: 0px; text-align:justify; color: #ffffff; line-height: 100%"><div class="daisy3">
<blockquote>

[color=#e6e6e6]TEXTO TEXTO MOTHERfUCKER[/color]

</div></div></center>

AVATARS:
 

SIGGIES:
 

MACKLEMORE SHIZZLE:
 


Laatst aangepast door Little Bird op zo feb 08, 2015 11:18 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Little Bird

Little Bird

Aantal berichten : 112
RP points : 1
Registratiedatum : 07-02-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Je koelkast ~

Information
Real name: Ruuz ~
RP'd het liefst in het: Nederlands
Status: Active

BerichtOnderwerp: Re: A lifetime of Stories   zo feb 08, 2015 3:43 pm

SION SHIZZLEALGEMEEN
Volledige naam: Sion Veles Reise [ uitspraak: Sie-on (of Sai-on) Vieles Ree-se ]
Roepnaam: Sion, Sisi [ bijnamen als ‘’dwerg’’ tolereert hij niet, dan krijg je een rots in je gezicht ]
Leeftijd: 14 jaar oud
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 2 april
Sterrenbeeld: Ram
Nationaliteit: Noors of Ijslands

UITERLIJK
Eerste indruk: Velen zien de jongen als iemand die bescherming nodig heeft. Zijn grote ogen en altijd nieuwsgierige blik geven hem een onschuldige uitstraling, zeker als je ook kijkt naar zijn lengte en zijn veel te jonge uiterlijk. Hij ziet er eerder 12 dan 14 uit. Achter die grote ogen schuilt echter geen naïviteit, maar dat weten de meesten niet gelijk. Verder is het vrij duidelijk dat hij een uitgaand en vrolijk typje is, duidelijk door de manier waarop hij loopt en praat.
Haar: Sion heeft een witte bos haar op zijn hoofd. Het is heel vol, fluffy en zacht, als de vacht van een baby ijsbeer. Het is lang, bedekt zijn voorhoofd en oren compleet en veert bij de uiteinden wat omhoog. Hij doet niks speciaals om het te verzorgen, hij kamt het meestal met zijn vingers en hij is klaar. Soms heeft hij dan ook zijn haar in de verkeerde richting staan of een plukje dat bovenop zijn kruin omhoog krult, gewoon omdat hij geen moeite doet voor zijn haar.
Ogen: De 14-jarige heeft grote en scherp gevormde expressieve ogen die altijd weerspiegelen hoe hij zich voelt. Meestal heeft hij een happy sparkle in zijn ogen, maar op momenten van woede of verdriet kun je dat ook heel goed zien. De kleur van zijn ogen is lichtblauw, met soms een lichte violette tint erin.
Bouw: Klein en fragiel. De jongen is maar 1,47 meter in lengte en weegt maar X kilo, zo licht als een veertje dus. Hij is verder dun, recht als een plank en heeft absoluut geen spierbouw. Je zou hem eigenlijk makkelijk kunnen breken. Hij heeft echter wel het voordeel dat hij in de bergen is opgegroeid, dus hij heeft wat stevigere botten, vergrote longcapaciteit en een sterker immuunsysteem. Dat neemt echter nog steeds niet weg dat hij geen spierkracht heeft. Hij heeft zijn groeispurt nog niet gehad en dit maakt hem wat onzeker over zichzelf.
Kleding: Niks speciaals. Sion heeft een voorkeur voor baggy kleding met niet al te felle kleuren dus hij draagt vaak sweaters en vesten met een simpele spijkerbroek eronder.

INNERLIJK
¬– Independent – Strong – Sincere – Energetic – Cheery – Cheeky // Snappy – Insecure – Impatient – Temperamentvol – Koppig –

Waar Sion veelal mee kampt, is dat mensen hem vaak zien en behandelen als een klein kind. Hij is dan wel 14 en praktisch gezien nog een kind, maar hij heeft geen zin in gebaby en begeleiding van anderen. Mentaal gezien is de jongen al lang geen kind meer en weet hij best wat goed voor hem is en wat niet. Hij is erg zelfstandig in die zin, hij doet alles zelf wel en hij heeft niemand verder nodig. Daar is hij vaak ook duidelijk over, dat hij geen hulp nodig heeft – al moet je hem eens zien blozen uit schaamte als hij iets van een hoge plaats niet kan pakken, that’s always cute.
De jongen is verder erg oprecht en eerlijk wat meningen betreft. Hij heeft een hekel aan leugens en vertelt vaak wat hij ergens van vindt. Hij liegt soms voor zijn eigen bestwil, maar verder is hij heel eerlijk over dingen die je hem voorlegt. Hij kan op die momenten wat hard overkomen, maar dat is zijn natuur.
Sion heeft ondanks alles toch een erg energiek en vrolijk karakter. Hij houdt wel van wat grapjes en is zelf ook ietwat ondeugend als het erop aan komt. Hij maakt graag plezier en probeert altijd – zelfs in saaie dingen – iets leuks te vinden.

Ondanks dat hij geen pessimist is, forceert hij zijn optimisme vaak. Hij straalt positiviteit uit, maar er zit iets geforceerds achter. Het is dat hij zichzelf ervan wil overtuigen dat hij positief en gelukkig is, daarom doet hij maar alsof. Misschien dat het blijft hangen, denkt hij dan.
Als je door de jongen heen kan kijken, zal je zien dat hij een onzeker persoon is. Hij is onzeker over zichzelf, onzeker over zijn uiterlijk, onzeker over zijn toekomst. Hij weet heel veel dingen niet en is daarom niet erg zeker over zichzelf. Het komt vaak als een klap aan als hij bijvoorbeeld merkt dat hij ergens buitengesloten wordt of als iemand die hij kent hem expres negeert.
Hij is echter geen persoon om erover te huilen. Zoals velen zeggen: hij heeft een hard karakter. Hij huilt niet, hij wordt alleen boos op zichzelf en de wereld en sluit zich dan even van iedereen af. Nog bozer en hij gooit met stenen.

Likes: FOOD GLORIOUS FOOD, geometrische vormen, getallen, natuurkunde, kristallen, warm weer, de ruimte, sterren, glasblazen (al mislukt dit vaak), bergen, slapen, games op een fucking Nintendo 64 meng
Dislikes: Donkere plaatsen, spotten op zijn lengte, mensen die hem onderschatten, zwak zijn, winter.
Angsten: Hij is claustrofobisch en is bang dat hij nooit verder zal groeien, dus nooit zijn kinderlijke uiterlijk zal verliezen. Hij wil niet voor eeuwig zo blijven ( ;-; ).
Geaardheid: #what

GESCHIEDENIS
it was happy until his best friend left without notice and he got sad, there

HEADCANONS
- Sion heeft een tik: Als hij nerveus is, zal hij veel met zijn linkerbeen trillen, tot op het punt dat iemand naast hem het kan voelen.
- Hij heeft veel glazen sculpturen in bezit. Eentje die hij mee heeft genomen, is een beeldje van zijn sterrenbeeld: Een ram.
- Sion heeft al eens gekeken naar zijn toekomst en hij vindt zoveel dingen interessant dat hij niet weet wat hij moet doen: Astrologie, natuurkunde, geometrie, aardrijkskunde. Hij kan gewoon niet kiezen.
- Ondanks zijn vergrote longcapaciteit houdt hij niet van sport.
- Hij is ontzettend kietelig en gevoelig. Als je hem in zijn zij poke’t, maakt hij een geluidje en een sprongetje. Als je zijn buik ook maar aanraakt, schiet hij snel weg. Blaas hem in zijn nek en hij krijgt de rillingen.
- Hij kreeg zijn claustrofobie toen hij een keer verstoppertje speelde met zijn klasgenoten en zich in een kist verstopte. De kist viel dicht en in het slot, waardoor hij er niet meer uit kon. Zijn klasgenoten konden hem niet vinden en lieten hem maar achter in die kist, waardoor Sion in paniek raakte en bijna stikte door zuurstof tekort. Gelukkig vond zijn vriend hem, maar het was kantje boort voor de jongen.
Code:
<div align="center"><div style="width: 400px; background-color: #ffffff; border-width: 1px; border-style: dashed; border-color: #7ce9e4;"><img src="http://i.imgur.com/UtF8HWu.png" align="" width=''400px'' height=''418px'' margin-left="px"><div style="margin-left: 25px; margin-right: 25px; margin-bottom: px; margin-top: -40px; text-align: justify;">

[color=#4e9390][font=Cambria][size=10]TEXTO TEXTO MOTHERFUCKER
[/size][/font][/color]</div>

<div style="margin-left: px; margin-right: px; margin-bottom: 10px; margin-top: -30px;">[img]http://i.imgur.com/iTs80Ld.png[/img]</div></div></div></div>

AVATARS:
 

DEM SHIZZLES:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Little Bird

Little Bird

Aantal berichten : 112
RP points : 1
Registratiedatum : 07-02-15
Leeftijd : 24
Woonplaats : Je koelkast ~

Information
Real name: Ruuz ~
RP'd het liefst in het: Nederlands
Status: Active

BerichtOnderwerp: Re: A lifetime of Stories   zo feb 08, 2015 11:04 pm

QUOTES I COULD USE ~
Because me loves quotes


''Sometimes to stay alive you've got to Kill your Mind,''


''Keep breaking what's been Fixed a thousand times and give me some more of that Iodine,''


''Taste the Pain right on my tongue, Novocaine to make me Numb''


''Sometimes you need the Silence around you to hear what you're Thinking,''


''My mind's a Shipwreck, it lies at the bottom of an Ocean''


''I'll miss my breath, there's no more left. I'll miss the sound of the wind at my back. The depths have a number, they call you by name. Fall asleep, Davy Jones calls you. So fall asleep, fall asleep and dream,''


''Maybe you're the Sinner into your altering Life. Maybe you're a Joker, maybe you deserve to Die,''


''So just let the heads roll and we'll stand on this world alone, in this exile, we're in exile,''


''You are surrounding all my surroundings, twisting the kaleidoscope behind both of my eyes,''


''I had a Dream of the Time we were born, we lived such a Beautiful life,''


''We drank the Paint dry, the colours of the Rainbow faded,''


''Devouring the mornings and spitting out the nights, this feeling that boils up inside of me: is it white or black?''


''And though the Truth may vary, this Ship will carry our Bodies safe to Shore''


''There’s a place I wanna go and a life I wanna know, but you crucified my heart of gold,''


PLAYLISTS

_________________

Dear my Loathsome past,


to you I offer this poem of farewell. I have to cast away the remains of these days that can’t get any worse, these most terrible dreams, even if it kills me. For in the next life, a flower will bloom to tell you a poem of transition; a song filled with suffering, of which to grieve and moan, but never to die out even if it is starved of sunlight. Seasons die one after another.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A lifetime of Stories   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A lifetime of Stories
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Storytellers :: ▽ GET READY :: ◆ RPG DUMP-
Ga naar: