IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The Selection - Think About It (+Nacai)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Requiem

Requiem

Aantal berichten : 24
RP points : 2
Registratiedatum : 03-02-15
Leeftijd : 17

Information
Real name: Lotje
RP'd het liefst in het: Nederlands
Status: Active

BerichtOnderwerp: The Selection - Think About It (+Nacai)   za feb 07, 2015 5:03 pm

Geschrokken besefte hij dat het afgelopen was. Hij trok zijn handen terug en staarde naar de witte en zwarte toetsen. Het stuk was afgelopen. Hoe lang had hij gespeeld? Tien minuten, een uur? Een paar minuten lang bleef hij roerloos voor de glanzende, lichtbruine vleugel zitten, tot de grote slingerklok in de hoek vijf keer sloeg. Met een diepe zucht stond hij op. Hij had verantwoordelijkheden te vervullen. Onderweg naar de deur bleef hij even stilstaan voor de spiegel. Hij trok het staartje uit zijn lange haar en schudde het los. Hij trok zijn blouse recht en probeerde vriendelijk naar zijn spiegelbeeld te glimlachen. Gefrustreerd constateerde hij dat dat er erg miserabel uitzag. Hij liep gauw verder en draaide de zilveren deurknop om. In de gang naast de deur stond zijn portier. Zijn naam was Matias en hij had een zuidelijk uiterlijk. Gebronsde huid en kort krullend haar. Matias boog zijn hoofd toen hij de prins zag en zei: 'Tot ziens, Hoogheid.' Dane glimlachte terug en liep gauw weg. Hij had eventjes overwogen een gesprekje met de portier aan te knopen, maar hij had haast. En hij kon natuurlijk niet al te veel tijd besteden aan iemand met zo weinig aanzien. Hij moest met zijn kandidaten omgaan.

De damesvleugel was niet ver weg. De gang door, trap af, rechtsaf. Hij bekeek de namen die onder de grote zilveren kamernummers stonden, en besloot dat hij vandaag Nacai zou vragen. Hij had haar lang niet gesproken, en met alle anderen was hij al een keer op date geweest. Hij greep de massieve klopper met de uilenkop erop en klopte vier keer met een korte pauze ertussen. Dat was het teken om aan te geven dat de prins er was. Hij vouwde zijn handen ineen achter zijn rug en wachtte.

~Tag: Anouk - Nacai.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chenai

Chenai

Aantal berichten : 291
RP points : 5
Registratiedatum : 03-02-15
Leeftijd : 19
Woonplaats : Inside my bubble~

Information
Real name: Anouk~
RP'd het liefst in het: Nederlands
Status: Active

BerichtOnderwerp: Re: The Selection - Think About It (+Nacai)   wo feb 18, 2015 4:01 pmDe zilveren borstel gleed door haar witte haren. Ze mocht het dan wel gewend zijn, maar het bleef irritant dat de dienstmeisjes dat altijd deden. Liever zou ze het gewoon zelf doen. Nacai had aan de dienstmeisjes gevraagd of ze haar eerder wilden klaarmaken voor het diner aangezien ze nog wat wilde oefenen op de piano vooraf. Bij het vier keer kloppen op de deur stopte het dienstmeisje met borstelen. De andere twee stopte ook met hun bezigheden. Ieder lid van de Selectie had drie dienstmeisjes tot hun orde staan. Twee van de dienstmeisjes gingen rechtop staan terwijl de derde de deur opende. Zodra die open was maakte alle drie de dienstmeisjes een recerve. Ook Nacai stond op in haar hemelsblauwe jurk en maakte een recerve. "Goedemiddag prins Daniel," beleefdheid tegen de prins was verplicht. Pas als ze ergens waren zonder dienstmeisjes en wachten konden ze normaal tegen hem praten.

_________________
Dad, if you could see me now
Would you be proud
If you were still alive
Would you even try
To make it out from that hell
Try to revive your old self
But now I know the gift of life
I wish I could turn back time
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Selection - Think About It (+Nacai)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Storytellers :: ▽ ROLEPLAY :: ◆ OC-
Ga naar: